TABARA LITORAL ROMANIA 2018

Perioada : 01.07.2018 – 6 n/7 zile

09.07.2018- 6 n/7 zile

TARIF : 999 RON/PERS/SEJUR

 

Oradea- Cluj Napoca – Alba Iulia – Sibiu – Rm Valcea – Pitesti – Bucuresti – Venus

 

Ziua 1 : Imbarcare Oradea – platou Piata Mare ora : 03:00 dimineata. Ne indreptam spre Cluj Napoca cu un mic popas Polus ptr a servii micul dejun. Continuam traseul spre Alba Iulia unde ne vom poposii pentru a vizita Cetatea Alba Iulia continuand calatoria noastra spre Sibiu – un tur pietonal Piata Mica a Sibiului Ne indreptam spre  Castelul de Lut de la Porumbacul de Sus dupa care ne continuam traseul spre destinatie. Sosire in jurul orei 18:00 la cazare , cina. Timp liber


Ziua 2 – 7
: Mic dejun, pranz si cina, timp liber,mare , soare,  activitati sportive ( cine doreste). Excursie la Delfinariu/ Cazinoul din Constanta


Ziua 7 :
Mic dejun, eliberam camera, pranzul si pornim spre casa. In drum spre Oradea vom face o mica oprire In Bucuresti –  vizitand cateva obiective principale pe exterior: Palatul Parlamentului , Palatul Cotroceni si daca timpul permite Museul Taranului Roman cu intrare.


Ziua 8
: Sosire Oradea in timpul noptii.

Hotel confortabil cu multiple imbunatatiri, amplasat ideal in centrul statiunii Venus, la doar 2 minute de frumoasa Plaja Espalnada, vis a vis de numeroase terase, restaurante si autoserviri situate pe malul marii, un hotel cu traditie , numarand aproape 2 decenii de excelenta si experienta in domeniu, destinat persoanelor moderne care iubesc natura, confortul si spatiile largi.

La Hotel veti descoperi o atmosfera placuta, cu spatii de cazare orientate catre satisfacerea multiplelor cerinte ale tuturor oaspetilor nostri. Pe parcursul numerosilor ani de activitate am incercat an de an sa imbunatatim serviciile oferite, astfel incat in 2017 ne vom putea mandri cu cele mai bune facilitati de cazare oferite la un standard de doua stele.

Toate cele aproape 200 de camere sunt dotate cu mobilier nou cu saltea matrimoniala, televizor cu ecran plat, minifrigider, balcon generos si baie proprie. Deasemenea garsonierele si o parte din camere dispun de aer conditionat si au o capacitate de cazare de pana la 2 adulti si 3 copii. Hotelul asigura la cerere si contracost un spatiu monitorizat, pentru parcarea autovehiculelor.

Din dorinta de a va face sederea cat mai placuta va oferim numeroase facilitate incluse in tariful de cazare: teatru pentru copii, sustinut de actori profesionisti; loc de joaca pentru copii cu tobogane, leagane si balansoare; acces la internet in toate spatiile publice ale hotelului si in camere; seif in fiecare camera si spatiul pentru pastrarea bagajelor.

Show Buttons
Hide Buttons
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram