Roma, Cetatea Eterna 2018

Italy, EUROPA

Perioada 30.03.2018-05.04.2018  (5 nopti/6 zile)

PRET 420 EUR/persoana.
Vrei sa mergi in acest circuit cu doar 210 RON? atunci participa la promotie!
(detalii gasesti la finalul ofertei) 
Grup minim 45 persoane platitoare


ITINERAR

Oradea – Postojna- Lido di Jesolo – PADOVA – FLORENTA- ROMA- MESTRE- VENETIA- MARIBOR- Oradea

ZIUA 1

30.03.2018

Se pleaca din Oradea pe ruta Oradea-Budapesta-Postojna -Lido di Jesolo. – Se viziteaza Pestera Postojna– Slovenia, una dintre cele mai mari monumente carstice din lume dupa care ne indreptam Lido di Jesolo.

 

Cazare Hotel 3*, Lido di Jesolo

ZIUA 2

01.04.2018

Mic dejun. Ne indreptam spre spre Padova, este unl dintre cele mai vechi orase ale Italiei si capital provinciei cu acelasi nume. Obiective turistice: Basilica San’t Antonio cu altarul si statui din bronz de Donatelo, Piazza Prato della Valle, dupa care ne indreptam spre Florenta prima capitala artistica a Europei (Capela Medici, Bazilica San Lorenzo, Catedrala din Florenta- cea de -a patra catedrala ca marime a Europei, Piazza della Signoria dominata de structura impozanta si turnul cu ceas al Palazzo Vecchio.( Piazza della Signoria

Este considerata centrul religios al Florentei), Palazzo Pitti.

Cazare Hotel 3*, in apropiere de Florenta

ZIUA 3

02.04.2018

Mic dejun. Parasim Florenta si ne indreptam spre Roma, nu inainte de a vizita inca odata frumosul oras Florenta…(daca nu am reusit in ziua precedenta) . Vizita Roma.   Cazare Hotel 3*, Roma
ZIUA 4
03.04.2018
Mic dejun. Obiective turistice: Colosseum– un amfiteatru in centrul orasului Roma, cel mai mare construit vreodata in Imperiul Roman, Fontana di Trevi – cea mai cunoscuta fantana din Roma, una dintre cele mai renumite fantani din lume, Forumul Roman, Piata Spaniei- una dintre locurile de intalnire cele mai populare din Roma, Arcul lui Constantin, Bazilica San Pietro in Vincoli (Bazilica Sfantul Petru in lanturi), Columna lui Traian, Pantheonul – una dintre cele mai vechi si mai bine pastrate monumente din Roma. Optional Vatican

Cazare Hotel 3*, Roma

ZIUA 5
04.04.2018
Mic dejun. Parasim Roma si ne indreptam spre Mestre. Cazare Hotel 3*, Mestre
ZIUA 6
05.04.2018
Mic dejun. Vizitam Venetia optionalPiata San Marco (Basilica San Marco, Palatul Dogilor),  plimbare pe Marele Canal de unde se poate admira Palatele Venetiene.

Plecam din Mestre si ne indreptam spre Oradea.

Sosire in Oradea in functie de trafic si pauze.

 

 

 Transport autocar cu plecare din Oradea
 1 noapte cazare cu mic dejun in Lido di Jesolo
 1 noapte cazare cu mic dejun in Florenta
 2 nopti cazare cu mic dejun in Roma
 1 noapte cazare cu mic dejun in Mestre

 Intrarile la obiectivele turistice
 Biletul de intrare la Vatican (aproximativ 20 eur/persoana) – optional
 Taxa ZTL Mestre (aprox. 15 eur/persoana) Obligatoriu
 Excursie optionala Ventia 15 Euro – optional
 Pestera Postojna 22 Euro/pers- optional
 Bilet Vapporeto sau Vapporeto privat 21 euro/pers – obligatoriu daca se alege deplasarea la Venetia
 Intrare Palatul Dogilor si Muzeul Corer 20 euro – optional
 Verona excursie optionala 15 euro/pers
 Intrari la muzee in Florenta
 Intrare la Arenele Romane Verona 8 euro – optional
 Intrare Colosseum si Forumul Roman 18 euro – optional
 Parcari autocar daca este cazul
 Alte cheltuieli care nu sunt specificate la rubrica “Tariful include”

Pentru a intra in concursul: “5 zile la Roma cu doar 210 lei” trebuie sa respectati conditiile de participare:

1 – Achitati un avans de 210 lei in baza unui contract.
2 – Pastrati documentul fiscal
3 – Completati talonul fizic sau on-line cu datele personale, numar contract, data si nr. documentului fisal
4 – Promovati pe facebook aceasta oferta!
5 – Varsta minima de participare 18 ani!

ORGANIZATORUL PROMOTIEI : “5 zile la Roma cu doar 210 lei”. – (ACESTA ESTE NUMELE PROMOTIEI – nu se refera ca vom avea 5 zile in Roma, programul fiind un circuit cu mai multe cazari in diferite orase ale italiei.)

PARTICIPANTII LA PROMOTIE
1.1. S.C. ARTEMIS TRAVEL S.R.L., cu punct de lucru in Oradea strada Gheorghe Lazar 4A, J5/769/2014, cod unic de inregistrare 33147696, legal reprezentata de Culda Adrian, in calitate de Administrator, denumita in continuare Sana Center Travel sau ORGANIZATOR,
Organizează, promotia “5 zile la Roma cu doar 210 lei”.
1.2. Promotia se va desfasura cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”).
Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la concurs.
Regulamentul poate fi gasit pe site-ul www.sctr.ro (integral).

1.3. ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, prin act aditional la prezentul Regulament, aducând la cunoștința publicului acest fapt prin intermediul website-ului www.sctr.ro
1.4. Prezentul concurs se adreseaza tututor persoanelor, cetateni romani, cu domiciliul pe teritoriul Romaniei, care au implinit 18 ani pana pe 15 Noiembrie 2017.
Art.2. DURATA PROMOTIEI. TERITORIUL DE DESFASURARE
2.1. Promotia se desfăşoară, timp de 3 luni, în perioada 20 noiembrie 2017 – 28 martie 2018.
2.2. Promotia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un e-mail la promo@sctr.ro, sau sa apelati numarul de telefon 0359 404 599 (tarif normal, valabil in toate retelele), , în perioada 20 noiembrie 2017 – 28 martie 2018, potrivit celor mentionate in prezentul Regulament.
Art.3. PREMIILE OFERITE.
3.1. Numarul premiilor puse în joc, în cadrul acestui Promotii, este 21.

Valoarea și numărul premiilor ce pot fi câștigate cu Sana Center Travel

• 1 x Marele Premiu, – “5 zile la Roma doar cu 210 lei”
• 10 x Reduceri de 10% din valoarea contractului
• 10 x Reduceri de 5 % din valoarea contractului
3.2. Valoarea totală a premiilor este 4 800 de lei
Art.4. MECANISMUL PROMOTIEI
4.1. PERIOADA PROMOTIEI: 20 noiembrie 2017 – 28 martie 2018
În perioada 20 noiembrie 2017 – 28 martie 2018, saptamanal, de luni până vineri, puteti incheia contracte cu drept de participare la Promotiei.
O persoana poate participa la promotie cu un numar nelimitat de contracte/pachete turistice.
Pentru a intra in posesia premiilor participantii trebuie sa incheie un contract de participare la excursie si sa achite un avans la inscriere de 210 Ron, in perioada 20 noiembrie 2017 – 28 martie 2018.
Trebuie sa completeze formularul online de participare. Seria numarului de inregistrare online pentru promotie este formata din 5 cifre. Exemplu: 1E133.
4.2. Termeni contractuali si promotionali
Toti participantii la promotie se vor supune termenelor si conditiilor din contractul cu turistul semnat in momentul inscrierii.
Pentru acordarea acestor promotii, Organizatorul le va acorda dupa semnarea a unui numar minim de 40 contracte turistice, daca numarul nu sa implinit Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Promotiei sau sa reduca numarul sau valoarea premiilor din promotie.
La finalul campanieipromotionale , Premiile vor fi acordate dupa cum urmeaza:

– primele 10 contracte vor beneficia de 10% Discount din Valoarea contractului
– urmatoarele 10 contracte vor beneficia de 5% Discount din valoarea contractului
– Premiul cel mare va fi acordat prin selectie electronica aleatorie si consta
intr-un Discount de 90% din valoarea excursiei specificata in oferta.

Publicare Nume Castigatori:
• Lista completa a castigatorilor valizi va fi publicata in ziua urmatoare castigarii premiilor, pe site-ul www.sctr.ro.
• Marele Premiu: numele castigatorului va fi publicat pe site-ul www.sctr.ro. Acesta are la dispozitie 15 de zile pentru validare conform regulamentului. Daca in termen de 15 de zile nu contacteaza ORGANIZATORUL, se va face o noua selectie electronica.
Art.5. REGLEMENTARI SPECIALE IN CEEA CE PRIVESTE ACORDAREA PREMIILOR
Premiile nu se acordă în cazul în care:
• Daca participantul nu prezintă, la solicitarea ORGANIZATORULUI, conform prevederilor prezentului Regulament, contractual si documentul fiscal pentru a demonstra faptul că este castigator;
• Dacă se dovedește că participantul și-a însușit altă identitate, în scopul de a frauda Promotia;
• Dacă participantul declară în fals sau pune la dispoziția ORGANIZATORULUI declarații în fals, cu scopul de a frauda Promotia

ART.8. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
8.1. Prin participarea la concursul „Marea Dezlipeala”, participanții sunt de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI.
8.2. ORGANIZATORUL se obligă ca datele personale transmise de participanți să nu fie difuzate către terți sau în străinătate, cu excepția persoanelor implicate în organizarea concursului sau a operatorului de marketing direct al ORGANIZATORULUI.
8.3. Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, adresa din actul de identitate, serie si numar CI, număr de telefon, email.
8.4. ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a anunța public numele participanților câștigători și premiile câștigate, în conformitate cu legislația în vigoare.
8.5. Participanții au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată ORGANIZATORULUI, ștergerea sau actualizarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date precum și ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.
8.6. De asemenea, ORGANIZATORUL informează participanții că beneficiază de drepturile prevăzute de art. 12-18 din Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor și dreptul de opoziție etc. pe care le pot exercita printr-o cerere scrisă adresată ORGANIZATORULUI.
8.7. În contextul celor mai sus menționate, drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal sunt:
8.7.1 Dreptul de acces la date
8.7.1.1. Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
8.7.1.2. Operatorul este obligat, în situația în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puțin următoarele:
1. informații referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
2. comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum și a oricărei informații disponibile cu privire la originea datelor; informații asupra principiilor de funcționare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
3. informații privind existența dreptului de intervenție asupra datelor și a dreptului de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate;
4. Informații asupra posibilității de a consulta registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, de a inainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum și de a se adresa instanței pentru atacarea deciziilor operatorului.
8.7.1.3. Persoana vizată poate solicita de la operator informațiile de mai sus printr-o cerere intocmită în forma scrisă, datată și semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal.
8.7.1.4. Operatorul este obligat să comunice informațiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opțiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
8.7.2. Dreptul de intervenție asupra datelor
8.7.2.1. Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:
1. după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
2. după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi;
3. notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate conform lit. a. sau b., dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat fată de interesul legitim care ar putea fi lezat.
8.7.2.2. Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizată va înainta operatorului o cerere intocmită în formă scrisă, datată și semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal.
8.7.2.3. Operatorul este obligat să comunice măsurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum și, dacă este cazul, numele terțului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opțiuni a solicitantului de a i se comunica informațiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).
8.7.3. Dreptul de opoziție
8.7.3.1. Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.
8.7.3.2. În vederea exercitării drepturilor prevăzute mai sus, persoana vizată va înainta operatorului o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată. În cerere, solicitantul poate arăta dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal.
8.7.3.3. Operatorul este obligat să comunice persoanei vizate măsurile luate, precum și, dacă este cazul, numele terțului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opțiuni a solicitantului de a i se comunica informațiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).
8.7.4. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
8.7.4.1. Orice persoană are dreptul de a cere și de a obține:
1. retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privința sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalității sale, precum competența profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;
2. reevaluarea oricărei alte decizii luate în privința sa, care o afectează în mod semnificativ;
3. dacă decizia a fost adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date care întrunește condițiile prevăzute la lit. a).
8.7.4.2. Respectându-se celelalte garanții prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în următoarele situații:
1. decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiția ca cererea de încheiere sau de executare a contractului introdusă de persoana vizată să fi fost satisfăcută sau că unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-și susține punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
2. decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.
8.7.5. Dreptul de a se adresa justiției
8.7.5.1. Fără a se aduce atingere posibilității de a se adresa cu plângere autorității de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege care le-au fost încălcate.
8.7.5.2. Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanței competente pentru repararea acestuia.
8.7.5.3. Instanța competentă este cea în a cărei raza teritorială domiciliază reclamantul. Cererea de chemare în judecată este scutită de taxa de timbru.
8.7.6. Dreptul de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, în situația în care consideră că datele sale nu au fost prelucrate conform legii.
8.7.6.1. Plângerea se poate face direct sau prin reprezentant. Plângerea către autoritatea de supraveghere nu poate fi înaintată dacă o cerere în justiție, având același obiect și aceleași părți, a fost introdusă anterior.
8.8. De asemenea câștigătorii au opțiunea de a-și exprima printr-un acord scris consimțământul expres și neechivoc ca imaginea lor – numele, fotografia – să fie/să nu fie facută publică și să fie/să nu fie folosită de ORGANIZATOR în diverse materiale tipărite, audio, video pentru promovarea concursului.
8.9. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu Dispozițiile Legii 677/2001 înregistrată sub numărul 6363 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
8.10. Prin participarea la promotie, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament de Promotie.
Art. 9. DREPTUL LA PARTICIPARE – Participanți minori și persoane lipsite de capacitate juridică
9.1. Angajații Organizatorului, precum si din societatile afiliate, soțul/soția, rudele și afinii de gradul I, până la gradul IV inclusiv, ale acestora, nu pot participa la acest concurs.
9.2. Nu vor fi considerate ca participări valide:
1. completarea datelor personale cu date parțiale ori cu date false sau eronate;
2. în care completarea datelor personale (de identitate și de contact) se face prin folosirea altor litere decât cele specifice alfabetului latin și/sau a altor cifre decât cifre arabe și/sau romane;
3. care conțin mesaje cu caracter obscen sau injurios;
4. care conțin modificări ale datelor completate.
Art. 10. ÎNCETAREA PROMOTIEI
10.1. Prezenta promotie poate înceta în următoarele cazuri:
1. în cazul apariției unor situații de forță majoră – cutremur, inundație, calamități naturale, mișcări sociale – sau situații asimilate forței majore – interdicții legale etc. – notificată în termen de 48 de ore de la data apariției și atestată cu documente corespunzătoare în termen de 15 zile, partea aflată în culpă este exonerată de răspundere;
2. printr-o decizie a ORGANIZATORULUI, dar nu înainte de a anunța publicul, prin intermediul site-ului www.sctr.ro, sau email înainte de încetare;
3. în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea și desfășurarea concursului cu caracter promoțional să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.
Art.11. LITIGII
11.1. Eventualele reclamații legate de desfășurarea concursului, vor fi făcute la telefonul 0359 404 597, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 17:00 (tarif normal, valabil in toate retelele), pe adresa de email promo@sctr.ro, sau la adresa postala a ORGANIZATORULUI: Gheorghe Lazar 4A Oradea
11.2. Eventualele litigii apărute între ORGANIZATOR și participanții la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din România.
Art.12. ALTE PREVEDERI
12.1. Prin participarea la promotie, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament de promotie. Pentru detalii suplimentare despre promotie pot suna la numarul de telefon 0359 404 597 (tarif normal, valabil in toate retelele), de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, tarif normal.
12.2. Premiile vor fi anuntate prin email sip e site-ul www.sctr.ro. Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Show Buttons
Hide Buttons
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram